Patinás, kiváló felszereltségű épületünk a Palota-negyed közvetlen közelében, három metró vonalhoz közel, Józsefváros szívében található.


 

 

 

Intézményünk kiváló oktatói gárdával rendelkezik. Tanulóink átlagon felüli vizsgaeredményei és gyakorlatokon teljesített vizsgaremekei bizonyítják tanáraink odaadó munkáját és felkészültségét.

Vendégoktatóink, rendezvényeinken fellépő művészeink különleges előadásaikkal teszik még színesebbé az oktatást.

 

Végzős diákjaink munkakereséséhez több vendéglátóipari egység közreműködésével is nyújtunk segítséget. Saját tankonyhánkon minden igényt ki tudunk elégíteni, a legmodernebb konyhatechnikai eszközökön sajátíthatják el tanulóink a gasztronómia tudományát.

 

Rendezvényeinken megszerzett okleveleink, portfolioink segítenek tanulóinknak a megfelelő szakmai gyakorlati helyek felkutatásában, az elhelyezkedésben. Diákjaink tanulmányi és életpálya tanácsadással kapcsolatban fordulhatnak hozzánk, felkészítjük őket az állásinterjúkra, egyéni karrier terveiknek megvalósításában. Folyamatosan nyomon követjük frissen végzett hallgatóink karrierjét, hogy a munkaerő-piacon szerzett tapasztalataikat fel tudjuk használni többi tanulónk álláskereséséhez.

 

A számítástechnikai és angol nyelvi gyakorlati oktatás az iskolában található modern és a legkorszerűbb igényeket kiszolgáló interaktív termekben történik. Intézményünk tanulói részére nyelvi konzultációkat szervezünk, ahol a résztvevők magasan képzett vezetőtanáraink irányításával, egyénre szabott nyelvgyakorlás formájában fejleszthetik angol nyelvtudásukat.

 

Az iskola épületében működő megújult Puncs Bár koktélokkal, hideg és meleg ételekkel, fiatalos, bulis hangulattal várja a lazításra vágyókat.

Az iskola saját tánctermeiben heti rendszerességgel, szervezett foglalkozások keretében várja a különböző mozgásformák iránt érdeklődőket.

Hallgatóink számára az iskola egész területén ingyenes WIFI elérés működik.

 

Jó teljesítményű hallgatóink pályázhatnak az Aréna tanulmányi ösztöndíjára, hallgatói szerződésére, mellyel havi bevételhez juthatnak tanulmányaik folytatása mellett.

Különleges lehetőséget jelent végzős hallgatóink számára, hogy egy adott képesítés megszerzése után egy újabb szak elvégzésére is mód nyílik csupán néhány modul teljesítésével. A részletekről a Tanulmányi Osztály ad felvilágosítást.

Hallgatóink a tanítási év elején ingyenes, tanulási hatékonyságot növelő tréningen vesznek részt, melynek során a különböző készségek fejlesztésével jobb eredményekre és hosszútávon megmaradó tudásra tehetnek szert.

 

Facebook csoportjaink aktív életébe csatlakozás rugalmassá teszi a tanulmányi előrehaladást, jegyzeteket, felvételeket, információkat osztanak meg a résztvevőkkel. Iskolánk nagy hangsúlyt fektet az intenzív diákélet kialakítására.

Szeretnénk, ha nem csak a tanulás kedvéért járnának hozzánk diákjaink, ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy kellemesen, hasznosan tudják eltölteni szabadidejüket és együtt szórakozzanak, művelődjenek iskolatársaikkal az Aréna PrimaVera rendezvénysorozat programjain. Művészeti kiállítások, zenei előadások, turisztikához kapcsolódó kirándulások és egyéb színvonalas rendezvénypontok várják tanulóinkat és az érdeklődőket.

 

Diákjainknak biztosítjuk, hogy a tanórákon elhangzottakat a valóságban is megtapasztalják. Ezért különböző munkahelyekre, mint pénzintézetek, hivatalos szervek, szerkesztőségek, stb. szervezünk számukra látogatási lehetőségeket. Fagyizónkban, bárunkban a rendezvények alkalmával diákok számára a fogyasztás ingyenes.